ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 

УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ – СКОПЈЕ
ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ – СКОПЈЕ
ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ
ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ
ИМАГЕ ПP
ВИП ОПЕРАТОР ДООЕЛ
БАЛФИН МК ДОО – СКПОПЈЕ – СИТИ МОЛ
РАКОМЕТНА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА
КАРАОРМАН АД СКОПЈЕ
КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ АД
МА ГАМИНГ ДООЕЛ / АДМИРАЛ КАЗИНО
МАСТЕРБЕТ / АСТРА КАЗИНО
ОУ „ЃОРГИЈА ПУЛЕСКИ“ СКОПЈЕ
ОПШТИНА ЦЕНТАP
ОРБИКО ДОО
СУГС „РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ КОРЧАГИН“ СКОПЈЕ
КЕМЕТ ЕЛЕКТРОНИКС
АД ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ
НАЦИОНАЛНА ГАЛЕРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЈП МАКЕДОНСКА РАДИОДИФУЗИЈА
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – БИТОЛА
ДУД МИРКА ГИНОВА – БИТОЛА
АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ
КАЈМАКЧАЛАН 4 – БИТОЛА
ДИРЕКЦИЈА ЗА ТЕХНОЛОШКИ ИНДУСТРИСКИ РАЗВОЈНИ ЗОНИ
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА – ИНФОРМАТИЧКИ ЦЕНТАP
АГЕНЦИЈА ЗА ПОДРШКА НА ПРЕТПРИЕМНИШТВО
АГЕНЦИЈА ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ НА РМ
СИТИ ХОЛ ЦЕНТАР ДОО

МАКПРОГРЕС ДОО
ЈП МАКЕДОНСКИ ШУМИ
ЈП СТРЕЖЕВО – БИТОЛА
СПЕЦИЈАЛ ПРОДУКТ
ЏОНСОН КОНТРОЛС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
ИСКРА ММ ФАС
БРИТАНСКА АМБАСАДА
ЕОС МАТРИКС ДОО
ДМТШ ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ СТРАШКО ДООЕЛ
Г – МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ – АЛУМИНА
СЛАВИЈА ДОО
ВАЈОМАГ
ЕЛЕКТРОСОФТ – КЛИНИЧКИ ЦЕНТАP
СКОПСКИ ПАЗАР – СП ПЛАНЕТ
МАШИНОПРОМЕТ
ИНДО МИНЕРАЛИ И МЕТАЛИ
САВА ОСИГУРУВАЊЕ
РОЈАЛ ХАУС ГРУП
РЕПЛЕК ХУБО МАРКЕТ
ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА
МАЛА СТАНИЦА – ГАЛЕРИЈА
ДАУТ ПАШИН АМАМ
ЧИФТЕ АМАМ
ЦЕНТАР ЗА УПРВУВАВЊЕ СО КРИЗИ
РЕПЛЕК ФАБРИКА
ФОНД ЗА ЗДРАВСТВО
ФОНД ЗА СОЦИЈАЛНО ОСИГУРУВАЊЕ
ТЦ СИТИ ГАЛЕРИ
АГЕНЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
ЕКСТРИМ АРЕНА – КЛАДИЛНИЦИ
КАНЕТ АГРО ДООЕЛ / ОРАНЖЕРИИ ГЕВГЕЛИЈА

 

ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 

ПРОСПЕРО 3
ТУ БИ МОБИЛЕ ДОО
ТРД РОБИ ДООЕЛ
ФОНД НА ХОЛОКАУСТОТ НА ЕВРЕИТЕ НА МАКЕДОНИЈА
МАРКЕТ ВИСИОН
ДИМЕНЗИЈА ПЛУС ДОО
ТЕАТРО ДОО
КОМПАНИЈА ТРИ СТАРС
РУЕН ДТ
ПЗУ ВИТАМЕД СБ
ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ХЕРА
ФУД ГРУП ДОО
БИРО БД ДОО
ТП ХОТЕЛ КАПИШТЕЦ
БИО МЕДИКА – МИЕЛЕ
АСТРА МАРКЕТ – БИТОЛА
ТДУП ФЛЕКС МАЈА
ДГ МАЈСКИ ЦВЕТ – БИТОЛА
ПЛОЧКИ УНИВЕРЗАЛ ДООЕЛ – БИТОЛА
АД ТРАНСКОП – БИТОЛА
ТАПАН ДООЕЛ – БИТОЛА
ДУНА ЕКСПОРТ – БИТОЛА
Г-Т КОМПАНИ ДООЕЛ – БИТОЛА
ЧЕКИ ДООЕЛ – БИТОЛА
СИМПЕКС – БИТОЛА
ИНТЕГРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ – БИТОЛА
НИМАКИ – БИТОЛА
ВИНДОР ДОО – БИТОЛА
ДПТУ ЕМИ ДООЕЛ – КИЧЕВО
ДОО МАГАМ / БИ – БА – БИ БИТОЛА
МАНДИ ТРАНС – БИТОЛА
СТАТЕР ИМПЛЕКС ДООЕЛ – БИТОЛА
ЦАЈС ДОО
ИЗВРШИТЕЛ ЗОРАН ПЕТРЕСКИ
ВУЧКО КОМПАНИ
ВИТА МЕД СБ
ВИП КОЗМЕТИК
ПЗО СЕРАФИМОВСКИ
ВИОТРОС – М
ВУЧКО КОМПАНИ
КОРТЕК МБ
ВЕРТИГО ВИСУАЛ ДООЕЛ
ВЕРТИГО ДОО
ВЕЛИДЕНТ
ВЕГЕРА ДООЕЛ
ИСТОК СТАНКОВСКИ ДООЕЛ
ВАТАША
ТУ – БИ МОБИЛЕ ДОО – СКОПЈЕ
ТРИ БИСЕРИ ЈУНИОP
ТРГОИНЖИНЕРИНГ МАРИН
ГЛИШО ТРЕЈД – ТРАФИК КАФЕ
ТОМАТО ДООЕЛ – ПРОДУКЦИЈА ТОМАТО
БС – ИНФИНИТИ
ТЕСОРО ДОО
АМБАСАДА НА Р ГЕРМАНИЈА
ТРД РОБИ ДООЕЛ
ТДТУ ТЕДИКО СУПЕР ДООЕЛ
ТАТРА ИНГ
ИЧИБАН – СУПЕР ФЛАЈ
СТУДИО СИКРЕТ
СТАР КАФЕ – ЕЛ САЛВАДОР ДООЕЛ
СОЛАР МОНТ ДОО
МАКОХЕМИК ДООЕЛ
НАШЕ СОКАЧЕ ДООЕЛ
МЕРАК БИЗНИС ДОО ЕКСПОРТ – ИМПОРТ
ПТМ – ПОС ТУНИНГ АНД МЕРЦХАНДИСИНГ ДООЕЛ
ПЗУ СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА
ШАТЦИ ГРУПА ДОО
ДТУП ШАТЦИ ДОО
СОМВИЛ ДОО
ГОСТИЛНИЦА ДМ ТАСЕВСКИ
МИБЕС ДООЕЛ / РЕСТОРАН ДАДА
МАСТЕР УКРАИН / РЕСТОРАН ЈАНА
ГРЕЈ ВОРЛДВАЈД ЛТД
МИКЕЛЕ ДООЕЛ / РЕД КАФЕ
ПРОМО ДОО
ПРО – ДИЗАЈН ДООЕЛ
ПРЕВОЗ КОМЕРЦ
ПОПЕ КОМПАНИ
ПИВНИЦА ГАНЗА
ПАЛМА СИЛ ДОО
ОУ „ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ“ СКОПЈЕ
ОУ „КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ“ СКОПЈЕ
ПРИВАТЕН СТАН „ГОРАН МИЛЕНКОВ“
ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА „ОРФЕЈ“
ОПТИКА ВИЗУС
ЛУКСОР ТРЕЈД / ОПТИКА ПРИМА
К-М-Н ДОО ОПТИКА ГАЛЕРИЈА
ОМНИ ТРЕЈ ЖОРЖ
ОЛИМПИКО
КОЛАЧИЊА МАМАС ДОО СКОПЈЕ О-ЛА-ЛА
ОИКОС МК ДОО
ДППУ ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
НОА ТРАВЕЛ ДОО СКОПЈЕ
АГРОЦЕНТАР ДООЕЛ
МОРАВА КОМЕРЦ ТРЕЈД
МОНТИМПЕКС ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ
МОНТИМПЕКС ДИЗАЈН ДООЕЛ
МОНИКО ДООЕЛ
МИМ – МАКЕДОНСКИ ИНСТИТУТ ЗА МЕДИУМИ
МИКРОТЕЛ
МЕДИКАЛ САПОРТ
НДГ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ МЦМ
МАТОС КОЗМЕТИК

СОМВИЛ ДОО
ГОСТИЛНИЦА ДМ ТАСЕВСКИ
МИБЕС ДООЕЛ / РЕСТОРАН ДАДА
МАСТЕР УКРАИН / РЕСТОРАН ЈАНА
ГРЕЈ ВОРЛДВАЈД ЛТД
МИКЕЛЕ ДООЕЛ / РЕД КАФЕ
ПРОМО ДОО
ПРО – ДИЗАЈН ДООЕЛ
ПРЕВОЗ КОМЕРЦ
ПОПЕ КОМПАНИ
ПИВНИЦА ГАНЗА
ПАЛМА СИЛ ДОО
ОУ „ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ“ СКОПЈЕ
ОУ „КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ“ СКОПЈЕ
ПРИВАТЕН СТАН „ГОРАН МИЛЕНКОВ“
ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА „ОРФЕЈ“
ОПТИКА ВИЗУС
ЛУКСОР ТРЕЈД / ОПТИКА ПРИМА
К-М-Н ДОО ОПТИКА ГАЛЕРИЈА
ОМНИ ТРЕЈ ЖОРЖ
ОЛИМПИКО
КОЛАЧИЊА МАМАС ДОО СКОПЈЕ О-ЛА-ЛА
ОИКОС МК ДОО
ДППУ ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
НОА ТРАВЕЛ ДОО СКОПЈЕ
АГРОЦЕНТАР ДООЕЛ
МОРАВА КОМЕРЦ ТРЕЈД
МОНТИМПЕКС ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ
МОНТИМПЕКС ДИЗАЈН ДООЕЛ
МОНИКО ДООЕЛ
МИМ – МАКЕДОНСКИ ИНСТИТУТ ЗА МЕДИУМИ
МИКРОТЕЛ
МЕДИКАЛ САПОРТ
НДГ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ МЦМ
МАТОС КОЗМЕТИК
ТП ВАТСОН / ХЕПЕНИНГ
ГРАЛ ДОО СКОПЈЕ
ДГ „КОЧО РАЦИН“ СКОПЈЕ
ГЛОБЕКС
ГЕО АС
ГЛОБАЛ ЕУРО ИНЖИЊЕРИНГ СКОПЈЕ
ГЕМА ИНЖИЊЕРИНГ
ФРИГО ШОБ ДООЕЛ
СЦ ФОРЦА
4 ГАП ДОО ФИОРИ РАМСТОP
ПАНМОНЕТ ДООЕЛ СКОПЈЕ
ЕХ АЛЕК ТРАВЕЛ
MК – ЕУ ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР НА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА
ВИЗУС ДОО СКОПЈЕ
ЕКОНЕТ
ИНТЕР ТРИО КОМПАНИ ДВА ЕЛЕНА
ЕУРОТЕРМ
Г-М & М DE WALT
ПЗО ДЕНТИЦИЈА
СИТА СЦ ПОДРУЖНИЦА
ТАН – ДИМ Д – МАНЏА
ЌЕБАПЧИЛНИЦА Д&М
ВИН ИНФО СИСТЕМИ ДООЕЛ
ДЕНЕБОЛА / БУТИК ВИА
МАРТЕКС / БУТИК МАКСИМ
БУБЕ СТУДИО ИН ДООЕЛ
БРЗА ПРАТКА
БОЖИНОВСКИ СКОПЈЕ
БОТИ 96 ВЕРА СКОПЈЕ
ДТУ ФЕШН ГРУП – HUGO BOSS
ФЕШН ГРУП АДРИАТИК СКОПЈЕ
МОТО ТРЕЈД ДОО СКОПЈЕ
БАЛИЛА 2 ТП
ДИВИСИОН ДООЕЛ СКОПЈЕ
АУДИТИВА
АСТА ТРЕЈД
ПЗУ АПТЕКА ИВАНДРЕЈ
ДРЕН КОМЕРЦ АНСА
АНХОЧ
АМЦ
КИНО БАСТИОН
АЛПЛАСТ
АЛМА ФООД ДОО СКОПЈЕ
АЛЕКСАНДАР КРИСТАЛ
АЛБАТРОС ТРАВЕЛС ДООЕЛ
АКВАДРО ТРЕЈД ДОО
АКУСТИК ДОО
АКСОН ТРЕЈДИНГ
АКАДЕМИЈА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ
АГЕНТУР ДОО СКОПЈЕ
ДТУ БИОСТЕМ ДОО
АГЕНЦИЈА ЗА ПЛАНИРАЊЕ НА ПРОСТОРОТ
СПОРТ М ДОО
3П – ИМПЕКС ДООЕЛ /PRINCIPE GTC
НВО ХЕРА
ФОРТУНА ИНГ
ТАВ КОНСТРАКШН / АЕРОДРОМ ПЕТРОВЕЦ
МАСТЕРБЕТ
ДИВИЕН
НАШЕ ТАКСИ – ТАКСИ КОМПАНИЈА
НАШЕ МААЛО
ТЕЛЕКАБЕЛ
РЕСТОРАН КРИГЛА
АТЛЕТА 2003
ШУ – АРТ ДОО
ДЕПЕТ ДОО – РЕСТОРАН ПАСТЕЛ
ФОНДАЦИЈА ХОРИЗОНТИ СКОПЈЕ
СИКСТИ МОДА – КАФЕ БАРСЕЛОНА

 

Pin It on Pinterest

Share This